Vill du ha Projektnäring?

Nu är programmet för vårens två träffar i Projektnäring klart. Den 7 mars så deltar några riktigt duktiga projektledare vars gemensamma nämnare är att de nominerats till Årets projektledare 2011 av Svenska ProjektAkademien.

På Projektnäring kan du ta del av deras erfarenheter och du träffar Marie Reinicke, som utsågs till Årets projektledare 2011, och Yashar Moradbakhti och Jonas Ekberg som var två av de nominerade.

Den 3 maj är temat ”Att övertyga och beröra” och där träffar du Stefan Sauk, som belyser mänsklig kommunikation och de signaler vi sänder ut, och Staffan Ehde, som delar med sig av sina erfarenheter som filmproducent där det gäller att under begränsad tid få ett stort antal individer att arbeta tillsammans och producera en slutlig produkt.

Projektnäring startade hösten 2011 på initiativ av oss i Wenell tillsammans med Moment Projektkonsult. Syftet är att skapa en återkommande mötesplats för alla som jobbar med projekt och som vill ha en kontinuelig vidareutbildning och en möjlighet att nätverka med andra projektproffs. Projektnäring är en oberoende och icke vinstdrivande idé för kompetensutveckling.

Läs mer om vårens spännande program här

Dela denna sida