Hyra in extern projektledare

Framgångsfaktorn för ett lyckat projekt

En erfaren projektledare är utan tvekan den viktigaste framgångsfaktorn för ett lyckat projekt. Exemplen är många där svaga och alltför oerfarna projektledare har lett projekt mot katastrofala resultat.

Förutom tid och pengar står framför allt kundernas, intressenternas och den egna organisationens förtroende på spel. De ekonomiska konsekvenserna av ett misslyckat projektresultat kanske kan åtgärdas, men det är värre med förtroendet.

Ge projektet energi och erfarenhet

Att anlita en dokumenterat framgångsrik projektledare är ett säkert sätt att drastiskt minska osäkerheten och ge projektet den energi och erfarenhet som behövs för att resan mot målet ska bli lyckosam.

En projektledare som brinner för projektledning, är duktig på att leda och kommunicera och tidigare har lyckats väl med sina projekt – det är vår första rekommendation för att ro projektet i hamn.

Handlingskraftiga och resultatinriktade projektledare

Vi kan erbjuda din organisation handlingskraftiga och resultatinriktade projektledare. Antingen genom att någon av våra anställda konsulter eller att någon i vårt nätverk av duktiga projektledare tar det viktiga ansvaret.

Förmågan att driva komplexa projekt, agilt eller traditionellt, har alltmer blivit den framgångsfaktor som gör skillnad mellan vinst och förlust. Med energi och erfarenhet ser vi till att projekten får rätt avstamp och drivkraft.

Referenser

“We contacted Kjell Berglund at Wenell Management for support as an interim project manager when we were in to a demanding situation. Kjell has during the period provide an appreciated leadership and methodology to keep the performance and focus in the project. Specially we appreciated the structure skills and the knowledge within communication and collaboration area. I recommend to Kjell if you need a project manager for complex and demanding projects.”

Fredrik Palm, CEO ContextVision

Vem leder ert viktigaste projekt?

Är du intresserad av att anlita en extern projektledare från oss ring direkt till vår VD Tommy Olin på telefon 070-358 91 84 eller e-posta tommy.olin@wenell.se

Dela denna sida