För dig som hellre lyssnar – Wenell podcasts

Som du vet, så ser vi på Wenell det som ett åtagande att hjälpa dig och din organisation att hela tiden bli lite bättre inom projekt. Oavsett om du just precis börjat lära känna oss – eller om du redan tagit en kurs och är en del av vårt alumni.

Ett led i detta är att anpassa kunskap, checklistor, tips och dialoger efter den tekniska verklighet som du lever i. Därför satsar vi på videos, infographics, checklistor, blogginlägg som du kan ta del av på bussen, hemma i soffan eller på jobbet. Du skall veta att du får inspiration, inblickar i det som händer hos oss på Wenell, samt tips och råd var du än befinner dig.

Nu har steget kommit till podcasts. Här kan du lyssna till de diskussioner vi har kring intressanta ämnen. Ibland är det ljudet från en video vi lagt i en podcast, ibland ett rundabordssamtal. Vi har vår podcast-kanal på Soundcloud (lite för att vi tycker att det är kul att den grundats av ett antal personer från Sverige, men även för att den fungerar bra på iPhone & Android). Du kan alltså välja att lyssna här, men även på din Soundcloud app i Android eller på din iPhone eller iPad.

KLICKA HÄR Wenell Podcast 1 – Effektiva möten med Leif Dagsberg

Dela denna sida