Internationella föreläsare på Projektnäring 2015!

Nu är programmet klart för vårträffen i Projektnäring den 24 april 2015. Den här gången kommer två välrenommerade internationella föreläsare. Nu får vi i Sverige möjlighet att lyssna på dessa.

Jordi Teixidó är en spansk projektexpert med över 20 års internationell erfarenhet av stora förändringsprojekt. Han jobbar bland annat som rådgivare och utbildare i projektledning, riskhantering och ledarskap åt högt uppsatta chefer. Han har utbildat mer än 6 000 projektproffs i de allra flesta branscher och lett projektledningsworkshops i bland annat Costa Rica, Qatar, London och New York.

Jordi kommer presentera ett mycket lärorikt case om fotbollsklubben FC Barcelonas långa förändringsprogram. VI får veta hur klubben organiserat sig och noga planerat sin förändringsresa för att nå bästa resultat. Jordi går också på djupet och analyserar det starka personligt ledarskap som har en stor del i de senaste årens succé för klubben.

Jon Duschinsky är grundaren till The Conversation Farm, en global reklambyrå som skapar affärsidéer och lösningar kring framför allt sociala problem. Byrån engagerar miljontals människor i konversationer som påverkar beteenden och attityder till varumärken eller sociala frågor. Jon åker världen runt och pratar om marknadsföring, kreativitet och social innovation. Det senaste året har han föreläst tillsammans med Gorbatjev, Kofi Annan och många andra globala ledare.

Jon är övertygad om att den viktigaste drivkraften för företag idag inte är vad man gör, utan vad man är gjord av. Därför har han de senaste åren bland annat hjälpt kosmetikaföretag att göra gott och hitta kärnan i sina CSR-koncept. Han har också drivit och påverkat debatten om exempelvis amerikanernas syn på vapen och hela världens syn på sjukdomen Alzheimer. Jon har blivit utsedd till världens näst mest inflytelserika person när det gäller social innovation. Före sig har han bara Bill Clinton.

Missa inte vårträfffen, det kommer att bli en höjdare! Reservera den 24 april 2015 i din kalender redan nu. Mer information om Projektnäring hittar du på hemsidan www.projektnaring.se

Dela denna sida