Kristina Rosén

Specialitet

  • Skapar och levererar kundspecifika utbildningar
  • Coachar individer och team. Utbildar i coachande ledarskap.

Inriktning

Kristina utbildar och utvecklar individer och team inom ledarskap, förändringsledning, kommunikation och projektledning. Coachar både individuellt och i team och hjälper människor att nå framgång i sin karriär, sitt ledarskap och sin personliga utveckling. Föreläsningar, workshops och individuella samtal genomförs med konkret och inspirerande material både genom möten på plats och med hjälp av virtuell teknik. Kristina genomför kundspecifika utbildningar inom ämnen som kommunikation, förändringsledning, coaching och presentationsteknik. Faciliterar möten och workshops.

Arbetar med projektledare, grupper/team, chefer och medarbetare och bygger kundspecifika utbildningar i aktiv kunddialog. Kristina hjälper våra kunder inom områden som värderingar, personligt ledarskap, beteende och kommunikation.

Bakgrund

Kristina är ICF Master Certifierad Coach (MCC), Diplomerad förändringsledare och INLPTA-certifierad NLP Business Communication Practitioner. Kristina har erfarenhet av att genomföra utbildningar och workshops digitalt och på plats. Hon har genomfört medarbetar- och chefscoachning inom karriär, prestation och omställning. Tidigare yrkesroller är projektplanerare, inköpare, logistiker och innesäljare. Tillsammans med sin familj har hon under flera år varit bosatt i Asien vilket gett henne insyn och kunskap om olika kulturer. Hon har universitetsutbildning inom ekonomi, religionsvetenskap och idrottspsykologi och mental träning.

Dela denna sida