Wenell om projekt

wenellomprojektMottagare av hederspriset ”Framtida klassiker” av Personal & Ledarskap med motiveringen ”Årets framtida klassiker är något av måsten i varje personalspecialists bokhylla. Båda är gedigna verk inom olika ämnen, skrivna av författare med passion och lång erfarenhet inom sina områden”.

Efter att ha tänkt, verkat och agerat – ja levt – i och med projekt i mer än fyra decennier kan vi i denna innehållsrika och stimulerande bok ta del av av Torbjörn Wenells erfarenheter och reflektioner. Det har blivit en bok som är en ”projektbibel” eller uppslagsbok för projekt och projekttänkande. Men den är också en inspirationskälla där vi alla kan få idéer och förslag till hur vi själva kan arbeta och tänka i projekt. Både den erfarna projektledaren och nybörjaren har mycket att hämta i boken. Bokens speciella uppläggning bjuder på en resa genom projektlandet där associationer, sidospår, personliga erfarenheter och reflektioner blandas med systematiska och strukturerade genomgångar och analyser. Den är också framåtblickande och pekar på både möjligheter och problem i framtidens projektarbete.

En matnyttig – och pedagogiskt formgiven – bok, där Torbjörn Wenell delar med sig av sin kunskap om projekt – en alltmer utbredd organisationsform

Personal & Ledarskap

Av: Torbjörn Wenell

Pris:  350 SEK + moms
Frakt tillkommer.

Har du några frågor eller är du intresserad av att köpa boken?

Kontakta oss genom e-post på info@wenell.se eller
ring oss på vårt telefonnummer, +46 8 545 700 80
så hjälper vi dig.

Dela denna sida