Podcast Project manager of the year 2018 Jonas Anund

Podcast med årets projektledare 2018 Jonas Anund Vogel.

På Projektnärings höstträff utsåg Svenska Projektakademien Jonas Anund Vogel till årets projektledare 2018.

Ur Svenska Projektakademins motivering till priset

Att ta fram en forskningsplattform som sammanför företag, forskare, myndigheter och civilsamhälle i gemensamma tester och utvecklingsprojekt för byggbranschen, KTH Live-In Lab, är det som årets projektledare Jonas Anund Vogel har lett ifrån start till drifttagning.

Syftet och drivkraften för Jonas och projektteamet är att accelerera innovationstakten inom samhällsbyggnadssektorn. Med sin imponerande förmåga att hantera, kommunicera och respektfullt engagera många samarbetspartners har Jonas lyckats få alla att se vinning i den utvecklingen. För mer information http://www.projektakademien.se/pa/?p=3575

Efter prisutdelningen på projektnäring genomförde Mats Ragnarsson ledarmot i Svenska Projektakademien och konsult vid Wenell Management en intervju på scenen med Jonas. Det var många intressanta detaljer som kom fram kring Jonas möjlighetsskapande ledarskap. Det blev också tydligt att KTH Live-In Lab är ett bra exempel på målsökande projekt enligt definitionerna som huvudtalarna Anette Hallin och Tina Karrbom Gustavsson diskuterade med deltagarna.

För dig som i lugn och ro vill smälta vad Jonas sa eller som inte hade möjlighet att närvara på Projektnäring finns här en podcast som i stort innehåller samma innehåll som dialogen på scen.

Dela denna sida