Kursdeltagare berättar om Projektledarprogrammet

I den här videon berättar Johan Bäckström från Claremont om sitt deltagande i Projektledarprogrammet. Johan är en av de drygt femtio personer som varje år deltar i vår mest gedigna projektledarutbildning.

Videon i klartext

Jag heter Johan Bäckström och jag jobbar som IT-konsult på ett företag som heter Claremont. Jag letade framförallt efter en lite mer omfattande kurs, där man trycker in alla … ja så mycket som möjligt av projektledarrollen, både det lite mer praktiska hantverket och även de mer mjuka delarna. jag var väldigt nöjd med hela kursen.

Det var många saker som inte var som jag förväntat mig. Det var mycket större fokus på att praktiskt tillämpa de här teknikerna som vi fått lära oss, och framförallt de mjuka skillsen: hantera konflikter, samtal, möten, och så vidare.

Jag tyckte gruppen fungerade otroligt bra. Det var en väldig blandning i gruppen med olika människor med olika färdigheter. Det var väldigt bra sammanhållning i gruppen och så. Vi fick ganska snabbt en ordentlig trygghet i gruppen och alla vågade komma fram på något sätt.

För mig personligen så känner jag ett större självförtroende och en större styrka i att kunna gå in och, framför allt, hantera jobbiga saker som konflikter och feedback. Det är den absolut största förändringen jag kan göra själv.

Dela denna sida