Lättare att få projektledarjobb efter utbildning hos Wenell?

Då och då får jag frågan från kursdeltagare om det kommer att bli lättare att få ett projektledarjobb efter att ha gått Wenells ”Praktisk Projektledning”. Jag brukar svara att det är ytterligare en merit att bifoga ett CV, men det ger inte per automatik en ”inträdesbiljett” till projektvärlden.

Vad utbildningen ger dig är en stabil grund, bättre insikt och en massa praktisk tillämpning av olika delar t.ex. i en projektstart – samtidigt som du blir rejält stimulerad och motiverad. Dessutom får du kontakt med andra som ofta befinner sig i din situation, kanske just på väg in i ett projekt eller har deltagit som projektmedarbete eller delprojektledare och vill ta steget vidare. Du får höra hur andra gör och ibland märker du att det inte skiljer sig så mycket åt i olika verksamheter.

Wenells projektledarutbildning är dessutom känd i många företag och flera av våra kunder skickar kontinuerligt deltagare till våra utbildningar (vi genomför också motsvarande utbildningar företagsintern). Att du har gått Wenell-utbildning är alltid ett plus när du söker ett jobb.

Läs mer om vår utbildning Praktisk projektledning här

Dela denna sida