Projektnäring – en succé!

Den 14 september samlades för femte gången projektproffs för inspiration och erfarenhetsutbyte under några förmiddagstimmar. Den här gången var vi 150 deltagare och vår ambition, tillsammans med vår samarbetspartner Moment Projektkonsult, att etablera en viktig mötesplats för kompetensutveckling börjar verkligen förverkligas.

Den här gången fick vi inspiration av Robert Karjels erfarenheter, som ansvarig för den svenska insatsen i Adenviken 2010 i syfte att skydda vitala fartygstranporter från somaliska piratanfall , och Daniel Kaplans insikter från att ha startat ett antal projekt/företag bl.a. den framgångsrika siten Tradera.com. Båda redovisade på ett personligt sätt hur man som ledare kan vända rädsla och osäkerhet hos människor till enastående resultat.

Nästa gång ses vi den 22 november. Då kommer Svenska ProjektAkademien att utse Årets Projektledare 2012. Många förslag har inkommit, ett mindre antal kandidater återstår och kommer att utvärderas under hösten och sedan är det dags för årets höjdpunkt i projektvärlden, att utse vinnaren, på Projektnäring den 22/11.

Förutom att lyssna på spännande erfarenheter från Årets projektledare kommer du också att träffa Kristoffer Ahlström-Vig, som kommer att resonera kring det faktum att vi har som människor en stark tendens att alltid tro att vi tänkt rätt. Även när vi har helt fel.

Du kommer väl den 22/11, du med?

Läs mer om Projektnäring här

Dela denna sida