Projektnäring 2021

Äntligen är det dags!
Den 12 november kommer Projektnäring att äga rum på Stockholm Waterfront Congress Centre. Vi förväntar oss en intressant förmiddag med två spännande föreläsare. Dagen börjar med mindre tilltugg och kaffe klockan 08:00, och programstart klockan 08:30. Programmet avslutas klockan 12:00 och en lunch serveras. Emellanåt kommer det vara pauser där man kan sträcka på benen och nätverka med alla besökare.

På programmet kan vi se att Årets Projektledare 2021 kommer att utses av Svenska Projektakademien. Bedömningen görs efter ledarskapets utförande, resultatet av genomförd verksamhet,
projektets omfattning och komplexitet samt nytänkande i projektarbetet.
Föreläsarna vi kommer få träffa är Jonna Bornemark och Johan Eriksson.

Jonna är professor i filosofi vid Södertörns högskola och verksam som forskare och lärare vid Centrum för praktisk kunskap. Uppmärksammad samtidstänkare och författare till böcker som Det omätbaras renässans och Horisonten finns alltid kvar.
Johan är Head of Specialists på Google. Han har en bakgrund som både entreprenör, och ha arbetat i några av världens största företag som Procter & Gamble, ABB och där han nu jobbar, Google. Johan är en ledare med erfarenhet från olika brancher och organisationer. Som Head of Specialists på Google så leder han specialisterna inom digitalisering. Han är även investerare och rådgivare till startups inom hälsovård, utbildning, bygg, handel, finans och dordonsindustri.

En biljett kostar 1500kr, och det finns paketerbjudande med 10 biljetter (fem biljetter per träff, två träffar) för 9900kr.

För att läsa mer om Projektnäring, och anmäla er, gå in på Projektnaring.se

Projektnäring är en inspirerande mötesplats för dig som vill vidareutvecklas inom projektledning och ledarskap och vill nätverka på plats med andra projektproffs. Projektnäring startade 2011 och varje år hålls en vårträff och en höstträff i Stockholm Waterfront Congress Centre. Den senaste träffen lockade över 250 personer.

Projektnäring är en oberoende och icke vinstdrivande satsning på högkvalitativ kompetensutveckling för projektproffs. Alla eventuella överskott går till genomförandet av kommande träffar och deltagarna har också möjlighet att påverka vilka föreläsare som bjuds in. Förutom att du själv kan köpa en biljett så har vi också förmånliga  paketerbjudanden.

Dela denna sida