Fler och fler företag vill träffa de bästa projektledarna!

Nu börjar det närma sig höstens träff i Projektnäring den 22/11. Då kommer Svenska ProjektAkademien att utse Årets projektledare 2013. Inom kort kommer årets nominerade projektledare att offentliggöras, som under 2013 avslutat riktigt framgångsrika projekt. Förutom att lyssna på vinnarens erfarenheter av att leda ett utmanande projekt, så kommer du att få träffa två andra spännande föreläsare på Projektnäring.

Du har väl inte missat att ni som företag kan stödja Projektnäring? Priset för att disponera 5 biljetter till höstträffen den 22/11 och 5 biljetter till vårträffen den 9/5 är 9.500 kr. Förutom biljetterna så medverkar ni med er logga på Projektnärings hemsida tillsammans med andra organisationer under rubriken ”Vi stödjer Projektnäring”. Allt fler företag väljer att synas i ett sammanhang där de bästa projektledarna finns och där Årets projektledare utses. Kanske nästa Årets projektledare kommer från ditt företag?

På Projektnäring finns det i övrigt inga utställare eller sponsorer i programmet. De du kommer att träffa är andra erfarna projektledare och lyssna till duktiga föreläsare som kommer att utmana dina tankar om god projektledning. En mötesplats bara för projektproffs, helt enkelt!

Läs mer om företagspaketet och annan information på www.projektnaring.se

Dela denna sida