Energitillskott 2016!

Heath Slawner

Nu är programmet för vår- och höstträffen i Projektnäring klart. På vårträffen den 13 maj kommer två internationella toppföreläsare, Margaret Heffernan och Barbara Trautlein. På höstträffen den 18 november kommer Ari Riabacke och Lars-Johan Åge. Förutom då att Svenska Projektakademien där kommer att utse Årets projektledare 2016.

I höst är det 5-årsjubileum för Projektnäring. 2011 tog vi i Wenell tillsammans med våra vänner på Moment initiativ till en helt ny mötesplats för projektproffs och sedan dessa har tusentals deltagare medverkat i en inspirerande miljö med toppföreläsare som delat med sig av sina erfarenheter av projektledning och ledarskap i föränderliga verksamheter.

Sedan Lars-Johan Jarnheimer var först ut på scenen på Stockholm Waterfront i september 2011 så har vi fått lyssna till många spännande företagsledare, projektledare, forskare och framtidsspanare som verkligen gett deltagarna nya perspektiv.

Ta plats i det mest spännande nätverket för projektproffs om du inte redan är med och boka in den 13 maj och 18 november 2016 redan nu!

Läs mer om Projektnäring här

Dela denna sida