Att leda osäkra och komplexa projekt

Består osäkerhet i huvudsak av risker som bör reduceras eller är osäkerhet och komplexitet något naturligt i projekt som kan utnyttjas om man vet hur?

I höst är det dags igen för våra populära kvällsträffar – Träffa Wenell. Den här gången är temat ”Att leda osäkra och komplexa projekt”. Du möter Mats Ragnarsson, senior konsult och partner i Wenell, och Lars Marmgren. Båda har omfattande erfarenheter av att verka i osäkra, komplexa miljöer och träffen bygger på deras nyutkomna bok i ämnet.

Mats och Lars kommer att presentera resultat från intervjuer med ledare från vitt skilda miljöer (anläggningsprojekt, räddningstjänst, läkemedelsutveckling och lagsport) som framgångsrikt hanterar osäkerhet och komplexitet samt slutsatser om varför de är framgångsrika.

I intervjuerna framkommer ett gemensamt mönster av ett tydligt ledarskap som stödjer samverkan parat med förmågan att hantera det oväntade.

Välkommen att anmäla dig till nästa Träffa Wenell om du är intresserad av hur du bättre kan utnyttja osäkerhet och komplexitet till din fördel. Träffarna är kostnadsfria och först till kvarn gäller….

Vi har 50 platser per träff och du kan läsa mer om träffarna och anmäla dig här

Dela denna sida