Coaching för projektledare – ny utbildning hos Wenell!

”Finns det fler kurser?” ”Nu när vi just har kommit igång är det dags att sluta!”, Vi vill träna mer!” Så låter det ofta när vi avslutar en kurs. Själv är jag fantastiskt inspirerad av all entusiasm och nyfikenhet som visats. Jag vill VERKLIGEN att det vi gjort tillsammans ska komma till nytta och påverka deltagarnas möjligheter att nå sina mål i liv och arbetsliv.

Nästa morgon är alla tillbaka i vardagen och snabbt går det att glömma det som kändes så viktigt och angeläget dagen innan. När du har varit på kurs i flera dagar finns akuta uppgifter att ta tag i och snabbast går det om du gör som du brukar. Det fungerar förstås helt ok också är du tillbaka i dina gamla hjulspår.

Nu erbjuder vi coachning i grupp till alla Er som gått en utbildning inom ledarskap och kommunikation hos oss på Wenell. Vi vill att era nyvunna kunskaper ska fästa och verkligen komma till användning i vardagen. Genom att arbeta med utmaningar i din arbetssituation lär du dig förstå och påverka ditt eget och andras beteenden. Det är dessutom en möjlighet att nätverka och lära av andra som arbetar i projektvärlden. Det handlar med andra ord om Ditt ledarskap – ett steg till.

Vi sätter igång 15 oktober. Vill du vara med?

Läs mer om Ditt ledarskap – ett steg till här

Dela denna sida