Vi tror på samarbete

Därför kompletterar vi oss gärna med andra riktigt duktiga personer, företag och organisationer. Tillsammans kan vi erbjuda dig som kund ett stort utbud av utbildningar och konsulttjänster i de flesta delar av världen.

Några av våra samarbetspartners hittar du nedan.

Convolo

Convolo är ett internationellt konsultföretag, baserat i Holland, som leds av Martin Waaijer. Han har tidigare under sin tid på SKF och ansvarig för en intern utvecklingsorganisation samarbetat med oss som partner.

Convolo stödjer företag som vill vidareutveckla sina medarbetare inom R&D i syfte att skapa en effektivare organisation. Företaget skapar värde genom att mobilisera kompetenta medarbetare i förändringsarbete, genom att påverka deras beteende och genom att integrera metoder som Lean Management och Project Management i praktisk tillämpning.

Läs mer

Intelleqt

Intelleqt är ett snabbväxande innovationsbolag med passion för digitalt driven organisationsutveckling.

Företaget har utvecklat Feedbackplattformen Manakin, en digital assistent som gör det enkelt och kul att kombinera lärande och träning i vardagen.

Vi samarbetar med Intelleqt för att utveckla och anpassa Manakin som träningsstöd i våra olika kurser och i några av de kundanpassade program som vi genomför globalt.

Läs mer

Motivation.se

Ledarskapssajten Motivation.se lanserades 1 mars 2011 och har snabbt blivit en av Sveriges främsta resurser på nätet för ledare med intresse att utveckla sin verksamhet, sina medarbetare och sig själv.

Vi är utvalda som partner inom projektledning och du hittar alla våra utbildningar och intressanta artiklar inom området på sajten.

Läs mer

Dataföreningen Kompetens

Våra kurser i projektledning och ledarskap marknadsförs av Dataföreningen Kompetens som ett led i ett fördjupat samarbete. DF erbjuder därutöver ett brett utbud av andra vidareutbildningar för IT-verksamma, verksamhetsledare och affärsutvecklare. Exempel på utbildningsområden är affärsutveckling, IT-governance, programledning, agila modeller och metoder, processorientering, informationsmodellering, informationssäkerhet, kravanalys, upphandling, test och förvaltning.

Läs mer

Find Courses Global

utbildning.se är idag Sveriges ledande portal för kompetensutveckling. Söktjänsten drivs av FindCourses Global AB och grundades 2004 med målet att hjälpa personer i arbetslivet att hitta rätt utbildning. www.utbildning.se innehåller över 5000 utbildningar och 400 olika utbildningsföretag. Find Courses Global AB har idag även verksamhet i Danmark, Finland, Storbritannien och Tyskland.

De utbildningar som Wenell erbjuder finns självklart också med i söktjänsten och vi samarbetar även inom andra områden.

Läs mer

Reco

Idag växer rekommendationer lavinartat på internet. Vi i Wenell har i alla år gjort egna kursvärderingar och effektmätningar och det ska vi fortsätta med. Men de stannar ofta hos oss eller så redovisar vi dem gärna på förfrågan.

Som komplement till detta har vi 2016 inlett ett samarbete med Reco.se som är en oberoende rekommendationstjänst på internet. Där kan alla nu gå in och se vad våra tidigare kursdeltagare tycker om våra öppna kurser. Redan nu finns där hundratals rekommendationer.

Läs mer

Dela denna sida