Kombinera lärande, kundrelationer och framtidens projektledning

Vi är alltid intresserade av dig som brinner för att hjälpa människor och organisationer att lyckas med sina projekt och sitt ledarskap. En roll som anställd konsult och utbildare hos oss kombinerar lärande, kundrelationer och framtidens projektledning.

Vad driver dig?

Som konsult på Wenell Management är ditt huvudfokus att genomföra utbildningar inom projektledning där du förutom att designa, planera och genomföra utbildningar även agerar som coach för deltagare. Övrig tid spenderar du i projekt där du stöttar kundernas egna resurser med t ex med olika former av konsultstöd och verksamhetsutveckling. Vi söker dig som stortrivs i utbildar- och konsultrollen och som gillar att sälja uppdrag och att vidareutveckla kundrelationer. Du lockas av att fungera som lärare och workshopledare och hjälpa människor att samverka och att utveckla nya färdigheter.

Vad har du med dig?

Du har förmodligen arbetat i projektmiljöer ett par år och har viss projektledningserfarenhet, antingen genom att du har drivit egna projekt eller att du haft ansvar för en verksamhet med många projekt. Har du erfarenhet från projekt inom verksamhetsutveckling och tjänsteutveckling alternativt IT är det klart meriterande. Men viktigast är att du brinner för att se andra utvecklas och stärkas i sin roll och i sitt ledarskap, som ett resultat av ditt arbete i olika utbildningssituationer. Vi tror att din erfarenhet från projektarbete gör att du trivs med att verka genom andra och skapa bestående effekter i dina uppdrag.

Vi ger dig möjligheten att utbilda andra
i framtidens projektledning!

Just nu fortsätter våra internationella uppdrag att växa och vi behöver därför bli fler som genomför
projekt- och ledarskapsutbildningar utanför Sverige, främst i Europa, USA och Asien.

Har du frågor om vad det innebär att vara anställd konsult i Wenell är du välkommen att kontakta:
Tommy Olin, VD, tommy.olin@wenell.se

Dela denna sida